Tuesday, October 6, 2009

curik masa jap

yeay....akhirnya arini aku berjaya curik masa ntuk mengadap blog yang bukan sahaja lelabah dah bersawang, malahan terdapat beberapa specis serangga dan binatang juga turut serta..Maaf kan lah daku kerana dah lama tak menekan keunci kekunci keyboard ini, maklumlah...bz cam itik gantung la katekan..nyway aku masih belum berjaya buang antu raya tu lagi..hope korang saba k..maka itu [sambil berdiri memegang bendera malaysia] kite simpan dulu citer tu kemudian ari k kengkawan ku yang bijak bestari cam naza bestari.

owh on d other hand, aku nak share skit marathon raye ritu..aku g launchng kedai printing kawan study aku.nama kedai die SI KOPI YANG BIJAK MENCETAK atau nama komersial yang ada di papan tanda kedai die tu berbunyi KOPI PRINT kat seksyen 7 shah alam. lebih kurang je kan..alhamdulillah kawan aku dah berjaya skang.AKEM n RABIATUL, sila bekerje keras sehingga mengumpul wang yang banyak ye.kemudian leh bukak cawangan yang bertajuk TEH BUNGE ataupun MILO AIS mahupun TEH KUNDUR yang bijak mencetak plak..yeayyyy [maka soklan yang agak sensitif pun keluarlah di tempat kejadian] ben ko bile nak wat comeback? ......wah tetibe aku terasa seperti Zaiton Sameon ataupun Sani Sahuri nak wat comeback balik...aduh....erm tengoklah kalau ada rezeki maka keluarlah aku di bidang itu..tapi cam tak je..tak berapa minta la nak kuar tv tv ni...cam poyo je....[sambil menggigit kuku kaki]...
erm papepun korank doakan aku ntuk final projek n presentation serta final paper aku nanti yek...less thn sebulan je ni. adohhh...[meletop tempurung lutut aku tetibe] doakan ntuk kemampuan aku mendesign semula HOSPITAL TENKU AMPUAN RAHIMAH, KLANG yang cantek dipandang oleh sang buku lali itu untuk menjadi sesuatu yang cantik dipandang oleh sang siku dan juga sang mata dan sang kunang kunang. terimas korank..nyway selamat ari raya lagi...
rindu kat korank: wawa, teng, DAKU, sang adib, sang bulu, sang farah. deep dan juga johar nahso
"agak-agaknye berapakah jisim dan ketumpatan cawan kertas ini" kepala otak ko!!

muke aku cam kene strok.. lumpuh suku muke















3 comments:

aMir RaYYaN said...

meriahnye raya..:)..jg diri ye..all the best..:)

Safwan Husaini said...

wish u all the best.

hana said...

ko ni kan...
kalau cakap straight forward xleh
mesti nak dengan kunang², teh bunga, zaiton sameon! XO

aku tgh bayangkan karangan darjah 6 kau camne ar... ^^;;

nanti suruh sarah belajar baca blog post kau..

mesti dia belajar byk malay vocab!hahaha XD