Friday, April 24, 2009

kat studio


my latest look...(ramai yang nak tgk muke aku yg dah jd student balik( hembekkkkkk)) sama je...ni kat studio kol 4 pagi siapkan assignment, best bukan..ngan aircond rosaknye..cam harammm

Friday, April 10, 2009

ble492...MALAYSIAN FILM

video

arini aku present my bel492 for my final presentation..Sucks..mayb sebab aku tak tdo semalaman rabu malam khamis coz wat id n kepala sakit sepanjang malam semalam..cam haram..sgt kecewe..aku rasa aku nye 1st presentation dulu pasal Dubai megastructure much more better..huaaaaa...nak nangis...sangat kecewe....aku abes present terus wat blog ni..tanda bengang!!movie kat atas tu aku guna tuk presentation aku.....

Monday, April 6, 2009

my "sick" big bro..







sian abang aku sorang ni...dadanya terpakse ditebuk kerana ada angin dalam paru paru.tu la banyak sgt makan angin, g bali la, bandung la kan dah kene tebuk dada tu(huhhhu) pepepun aku doakan ko gigih menahan gerakan tiub itu dalam paru paru ko tu...(takpe org tersayang dah balik leh temankan) again semoga cepat sembuh

Sunday, April 5, 2009

Buat TEMAN yang ku sayangi...

Buat en Hanif teman yang aku sayangi...yang banyak berkorban buat aku.tolong aku dalam keadaan susah..aku doakan keadaan ibumu bertambah baik hendaknya.. Percaya pada takdir ye..insyaAllah everytng ok. jgn lupe solat dan berdoa pada Tuhan.. Maafkan aku tak dapat menziarahi keluargamu disana. Kem salam semua..jgn marah marah anak anak buah ko..nanti dah takde buah satu hal....jd ada apa apa just let me knw ya...aku ada masalh ngan phone aku..so plz update me..Assalamualaikom

Friday, April 3, 2009

PUTERI GUNUNG SEMANGGOL

Last February (kot) aku, hayata n lily (ahli sihir negara) pegi membuang duit ke istana budaya menonton tiara jacqualina( tak tau eja nama dia) melakonkan watak puteri gusti reto dumilah dalam PGL the musical..best nak mampos. ticket boleh tahan meletop..nasib baik ada student card.. dapat 30% discount..lalalala~

















design history timescape..

1st assignment from Prof JAZMAN for subject HISTORY..gempak....

the end product










Thursday, April 2, 2009

my 1st project ID degree

Main issue: 3F..= Fuel, Food and Finance..
Task. =Buat poster based on our understanding based on these 3 factors..
Conclusion? 3f=world crisis..petrol dah habes, harga naik coz demand tinggi then natural sources dah habes.. bla bla bla...everythng is connected