Wednesday, September 30, 2009

erm..kejap k

salam semua. ada orang tanye nape blog ko diam senyap sunyi bersawang je..
maafla yea, skang memang bagi tugas kat encik lelabah ntuk menjaga blog aku sambil buat sawang sikit kat mana mana area yang die suke kat sini..aku bz skit ehh..bz banyak la...ada keje n study nak kene kejar..final pun dah nak dekat..

aku ada banyak gile nak share ngn korang sume..seyes..tapi ada bende yang menyekat..nanti bile aku dah halau antu raya tu aku share ngan korang k..nyway thnks for following my blog..aku akan try update asap k..

bagi aku bernafas untuk siapkan keje ni dulu..

salam..

3 comments:

rizalman atelier said...

betoi! cheq pun meluat tengok cina botak tu, takdak taste langsung

Safwan Husaini Abdul Ghaffur said...

sape la antu raya..
cpat..
edn nk thu gak.

aMir RaYYaN said...

antu raya...hahaha..slmt ari raya...:)