Saturday, October 31, 2009

wadkecemasan


aku rasa tahun ni memang tahun hospital buat aku la....
ari ni aku kene bawak adik aku sorang ni g tgk ibunye masuk wad kecemasa..kol 1230 ptg smalam ketika kami berdua sedang berhibur menikmati hidangan bebola daging sweden atau lebih glamer namenye adalah meatball ikea tuh tetibe dapat kal dr hospital PPUM kat pj...ibunye masuk ward..ape lagi..maka, kami terusssssssss menghabiskan bebola itu dulu sebelum bertolak ke PPUM...hehehe (kantoi x g smayang jomaat)..ermmm terkejut..ibunye dilaporkan kene serangan jantung.....(memang dari dulu dia kata sakit dada) ermm...bukan main risaunye la adik aku sorang tuh..kesian lak aku tgk..last sem waktu final exam die kehilangan ayahnye...sem ni time exam nih ibunye sakit....gabrala budak tuh...die taknak die kehilangan org yang die sayang lagi...sian die..satu satu bala datang menimpa family dia> petikan daripada ibu saudara yang kitorang panggil mama..(mama ni jual nasik lemak kat subang depan sjmc..sedap nak mamposs) dari kol satu kitorang tunggu sambil berkelah dan berkaraoke di depan wad kecemasan tuh.....disebabkan tahap kelembapan staf staf sana mengalahkan itik itik jiran aku yang selalu ganggu perjalanan aku ketika melintas jalan, last last kol 8 malam baru di bawak ke wad..bukan main lama daaa...kalau aku menenun songket dah boleh buat ekspot ke Puerto Rico dah...gamba ni aku snap ketika jam ke 7 berada kat situ..nak menunjuk kasut aku yang tak berapa cantik tu laa...(better than selipa yang adik aku pakai...bau cam cagu je) pepepun..everythng dah semakin ok...ibu pun dah kembali sehat sikit..insyallah takdek pape la tuh...

4 comments:

boyoteen said...

mis ben firdaus yg lme juge... not this one..kot,,, mne die pegi ek

boyoteen said...

makan meetball x ngajak pon...patutle dispital...berjimat k

hana said...

asyik promote blog kat YM
ha amek comment ni amek! XD

sikit² mkn meatball ikea ^^;

Asya Zain said...

hye..
blog walking..=)

btw,sume cite sal spital je yeppp..
ngatkan mmg dok spital..
ngeh3...
xdela..
gurau jekkk..
=)