Friday, February 5, 2010

entryke2






aku pun tak tau kenapa tetibe emosi aku jadi cam haram....tadi kat luar ok je melayan anak anak buah aku yang separuh matang + separuh gile tuh.masuk dalam bilik.bukak ekon. switch vaio merah menyala aku ni..terus jadi bengang...dah 2 tahun kot usia vaio aku ni yang aku bagi nama sebagai ramonna (kete aku nama jessica,,, sempena jessica alba) macam macam prob skang.ngan webcam takleh pasang..cd drive takleh baca...skang performance dah truk gile.....aduhh waktu kering camni plak la die nak soh aku kuar duit..since format arituh la bende bende yang tidak diingini ni berlaku...cursor sesuka ati je nak gerak waktu aku ngah type..tetibe ayat dari bahasa melayu jadi bahasa jerman plak...cam haram. ditambahhhhhhhhhhhhhhh plak ngan karenah enchek broadband maxis yang bakal aku bagi nama edward cullen nih.....yang lembab nak mampos prestasi nye sekarang..tetapi ketika tidak bayar atau lambat bayar....graf prestasi kecemerlangan staf staf maxis memotong dan membar menatang ini sungguh pantas. wahh tahniah anda pegawai pegawai maxis....pepepun..i need my mood back la dowhh...mataharii..cepat pancarkan sinaran ultra ungu anda.....aku amat memerlukannyeee..

again laptop dan internet aku wat hal di kala hujung hujung nak post blog ni..chelakeee..pastu aku takleh nak letak caption kat gamba aku.silap silap gamba pun xleh upload..memang nak mamposs..

tetibe plak phone aku yang kononnye canggih yang menggunakan sistem sentuh skrin menjadi bahalol kerana tidak detect sentuhan aku..takkan nak sentuh guna jari kaki kot..adehh...ni lah aku...kalau mood cam nih..memang sume bende tak kene...korang doakan lah aku cepat sembuh k

4 comments:

eqbalzack said...

bawak2 la sabar bro...

::FAIZ FARISH:: said...

Sabarla... Sabar itu separuh daripada iman....

MataHARIku said...

ok..matahari dah dtg..aku pancarkan cahaya padamu!....

sophie said...

dan lampu ikea lubang2 itu menjadi idaman hati aku tatkala poket kosong takdek isi..mcmana nak miliki? jawapan nye, pergi sg buloh time ko takdekkk..agak2 ko balik lampu tu dah hilang..terime je lah hakikat jodoh ko ngn lampu tu tak panjangggg...ngeeee =p