Tuesday, February 9, 2010

18SG

arhh.....hari yg memenatkan..the wholeday melalak dari sungai buloh ke KL...kemudian ke MASJED JAMEK..diteruskan ke DAMANSARA ke SHAH ALAM and SG BULOH balik akhirnye ke KG SUBANG maka patah balik ke SG BULOH..itulah rutin harianku..cume tempat je berbeza( pastu memekak kate minyak cepat abes)..tapi tu bukan citernye...citernye ketika kami (aku n nuar> kalau tak sebut nama die ..bsing :) lalalal~) melabohkan pungkok memasing untuk makan tengahari ala ala dikelilingi taman taman rimba dalam hutan konkrit bangunan utama sayap baru one utama (new wing laa)..best gak tempat ni..cume pokok tu je plastik..se plastik org org kat cni..teeeett~

dalam menikmati makanan kegemaran wajib aku (baru kali ke-2 pegi) iaiti chili prwan...aku dikejutkan dengan satu lagi pemandangan alam semula jadi..mungkin nak di samakan konsep garden tu ko...yelaahh alam semula jadi..pokok pokok..ada burung burung...bukit bukau..lurah lurah....denai sungai bagai...erm indahnye...tapi yang paling indah sekali ialah ada satu ciptaan semula jadi yang pastinya bukan part of the decoration kedai tersebut....LURAH...haaa...korang tengok la lurah ape yng aku maksudkan k....selamat beramal...







* aku terus ilang selere........

12 comments:

mynameisanuar(^^,)/ said...

uh ~
biadap..
bukankah ko menikmati pemandangan itu tanpa ada kelipan mata.
bukankah?
atau aku yg silap?
haha

Que Ariffin said...

damn!
disgusting... hahahahaa
dia tu a HE kan?

Hells Design said...

nuar:...tu ada lah ko...

Hells Design said...

que: yes...HE!!

ajidraai said...

hish, disgusting. lol

eqbalzack said...

hahahahahaha....sempat lagi tu!

Anonymous said...

mam kat ner tu beb??
-anis manis

sophie said...

omgeeee! sumpah burok tak selera nak makan...hahah

marli_y_ana said...

yang amat.....mungkinkah tuan punya lurah brbangga dpamerkn dlm blog ni???
hahaha

bungeCENGKEH said...

kotorrrrrrrrrrr siottttttttttt

Lelaki Homo said...

Jijik ah! Kalau boo-lart dan gebu takpe la jugak. Hahaha.

BeauTiFuLGirL said...

muahahaha!!! lelaki skrg sama naik ngn pempuan tunjuk luruh dendam... gud entry.. ~_@