Thursday, November 26, 2009

bulan baru yang penuh


wowowowowow..sawan aku tgk citer ni.seyes dah lama aku tak tgk movie yang tinggalkan kesan mendalam kat lubuk hatiku..(last aku tgk ARMAGEDDON dulu kale) yang paling best aku tak penah tgk pun twilight ni dulu....baru 3 hari sebelum premier arituh aku tertengok kat astro..terusssssss 26 ritu membeli tiket katenyeee tuan tuan dan puan puan sekalian..aku rasa sgt seronok tahap pontianak pencen yang hidup kaya raya dalam rumah kaca atas bukit..wow....pepeun citer ni memang best..


ps:teringin nak jd cam si edward tu..romantik nak mampos

4 comments:

MataHARIku said...

yep..best babas...br pah tgk smlm..

Anonymous said...

Just want to say... boring betul citer tuh

Bzli said...

best giler ke?

Anonymous said...

I like use viagra, but this no good in my life, so viagra no good.