Thursday, December 22, 2011

pengakhiran 2011


2011 hampir nak sampai ke klimaks nye....(gituuu) the whole year menampakkan pelbagai warna, suka duka tawa candanyaa. (kris dayanti kah dkau!) here ada beberapa detik yang aku nak sharekan ngn korang.. all this pictures related ngn projects yang aku buat dengan nippon paint malaysia (as in house interior marketing designer). the makeover was completly done for many occasions. ntuk rancangan CERIA DI HARI RAYA BERSAMA NIPPON PAINT la, ntuk MALAYSIA WOMEN WEEKLY MAGAZINE makeover la, MYFM makeover pun ada, NIPPON I LIKE CAMPAIGN pun jgak ada, SIN CHEW NEWSPAPER (chinese nye newspaper) turut menyertai....ada banyak lagi aku pun dah lupe..gamba ni dah pun di post di fb..tapi x banyak..ntuk tatapan lebih hewwwbbaaaatttt..marilah sam sama kite menonton sambil kunyah bertih jagung dan minuman berkabonat sambil menngambil hasil kerja ku sebagai inspirasi (m.e.l.e.t.o.p)...owh. bajet ntuk makeover ni x la macam deco deco deco... mahupun deko idaman celebrity....bajet nye hanya ciput ala alaa ECO ECO ECO (sebab tiap kali mintak naik bajet dorang akan cakap....ECONOMY..ECONOMY..ECONOMYYYYY)....kelazz kau maria... bajet die start from hengget malaysia 4k and paling meletops pun hengget malaysia 12k

Ulu Tiram, Johor










simpang renggam , johor










klang:






7 comments:

akmal ariffin said...

gud job ben..:)

Hells Design said...

thanks akmal :)

khairul mahzan mozaini said...

bgs ben! suke design yg biru ngan yg itam tuh =)

NAEM:a wait-er said...

ho ho ho......sgt menarik ok.sgt suka yg rumah kt simpang renggam tu,luv the wall art.

TAHNIAH ben.
keep inspiring others.

regards,
Naem

Hells Design said...

thnks guys :)

Che Kay said...

aku suke bebeno yang corak2 di dinding tu. kellest kau ben! =D

Hells Design said...

keleezzz ko kak yam