Wednesday, August 26, 2009

Laman SESAWANG itu ape?


hahaha..tak tau nak tulis ape..sebab dah lama tak menaip kan laman sesawang ni (ape punye bahasa dah) maka jari jariku miang menggatal untuk menaip..hahaha...owh nanti aku ada somethng yang nak share dengan korang..... kisah lama...dah lama tak citer bende ni...cume skang aku cam terpanggil ntuk membahaskannye seperti mana dewan perbahasan parlimen.. so nanti la ye..aku nak wat design hospital klang ni haaaaa...


bytheway photo yang agak mencapap level 9 kat atas tu kebetulan amek tercantik plak aku rasa diriku ni..maka di upload la...takdek kene mengene pun..lantak aku laa

1 comment:

safwan husaini said...

sesawang ap 2 abg kuh..
pic 2 yg pling ok la kot..
hahha.
nty lpas design that hspital..
design umah adek mu lak keyh
;)